Helppo vastaus. Itsellesi sopivinta henkilöä, jonka arvot ja kokemukset ovat mielestäsi parhaimmat. Valinta on vaikea yli 100 hyvää ehdokasta, jotka haluavat vaikuttaa seurskuntamme toimintaan. Pääasia on, että äänestät itse ja jos/kun saat vielä ystäväsikin mukaan on todella hienoa. On uskomatonta, että äänestysprosentti srk vaaleissa on ollut niin pieni. Kuitenkin on kyse useimpia meitä koskevasta toiminnoista.

Miksi Hannu Suomikallio on hyvä vaihtoehto? Elämänkokemusta on jo 62 vuoden verran. Olen saanut sopivan kotikasvatuksen/perimän. Äitini oli srk: päiväkerhon opettaja. Isäni toivoi pojasta kapiaista. Olin pikkupoikana mukana pyhäkoulussa, isompana srk:n poikakerhossa ja partiossakin. Koulun ohella olin palkolisena poikakerhojen vetäjänä ja muutamia kertija isosena ripareilla, kuten niitä nimitetään.

Perheeseeni kuuluu paljon väkeä. 😀 Meillä on vaimoni kanssa neljä jo täysikäistä omillaan asustelevaa aikuista lasta. Lapsenlapsiakin on kymmenen ja yhdestoista tulossa. Eikä siinä vielä kaikki, yksi lapsenlapsenlapsikin. Lasten ja nuorten asiat ovat kohtuu hyvin tiedossa, vaikkei kaikkia niitä opi koskaan.